Header Image

[email protected]

Werkgeluk, of het gebrek daaraan, is een groot thema. Managers en professionals ervaren vaak teveel werkdruk en te weinig werkgeluk. Met PottersKemp  word je [email protected]

Herken jij je in dit filmpje?
(als je het filmpje niet gelijk ziet, dan helpt het vaak om even je scherm te verversen)

 

Hoeveel van je werktijd zit jij in je MOJO? Idealiter vaar je een groot deel van je werktijd tussen routine en spanning door. Zodat je kunt vertrouwen op de vaardigheden die je hebt, maar daarin wel wordt uitgedaagd. Is de uitdaging te groot voor je? Dan komen angst en stress om de hoek kijken en loop je het risico op burn-out. Daagt je werk je te weinig uit? Dan ligt verveling op de loer en loop je het risico op bore-out. Maar als je in je MOJO zit, dan ga je als een speer.

 

 

Struggle met werkgeluk kan verschillende oorzaken hebben, en dat ligt niet altijd alleen aan het werk. Daarom is investering in persoonlijke ontwikkeling minstens zo belangrijk als investering in structuurwijzigingen in organisaties of vakkennis. Reflectie en sturing op je eigen mindset en gedrag, bewustzijn van je eigen waarden en talenten, en versteviging van je persoonlijk leiderschap zijn in mijn visie belangrijke ingrediënten voor werkgeluk.

 

In het [email protected] model hierboven zie je de sleutels tot werkgeluk waarmee de Kompastraining is opgebouwd. We bieden deze (online) training ook blended aan met coaching, individueel en in organisatieverband. De combinatie van off- en online trainingen heeft een aantal voordelen:

  • Je kunt een deel van het programma op je eigen tijd en op eigen locatie doen.
  • Je kunt de training  in je eigen tempo volgen.
  • Je komt direct in een actieve leer- en werkhouding
  • Het is voordelig.
  • Je kunt alles nog een keer rustig overdoen.
  • Daarbij heb je ook bij de online trainingen volop de gelegenheid om je vragen te stellen.

Ik wil hier meer van weten en neem graag contact op!

 

Top